Sfeerverhogers

Confetti shooters

confetti shooters

Een knallend moment creëer je met deze twee elektrische confetti streamer shooters, die op het juiste moment met een druk op de knop door de technicus worden bediend.

€ 59,- incl. btw
Confetti shooters navulling

confetti shooters navulling

Is één knalmoment niet voldoende? Met deze twee nieuwe confetti streamer shooters, knallen we jouw feest naar een nieuw hoogtepunt.

€ 29,- incl. btw
Accu LED uplight par

accu rgb led uplight

Tover in een handomdraai elke zaal om naar een sfeervolle feestlocatie, door gebruik te maken van onze draadloze accu LED uplight par. Door meerdere uplights op verschillende plaatsen langs de wanden en tegen het plafond te laten stralen, creëert deze techniek een kleurrijke bijdrage aan jouw locatie en feest.

€ 19,- incl. btw
Nevelmachine

nevelmachine

Een dynamische beleving van stralen en kleuren produceer je met een hazer. Deze hazer brengt een zeer fijne en reukloze nevel op de dansvloer, waardoor de lichtshow nog beter tot zijn recht komt.


€ 39,- incl. btw
SnappShot foto App

snappshot foto app

Hét digitale en online alternatief voor een wegwerp- of polaroidcamera. Jouw gasten downloaden de SnappShot foto app, loggen in met een unieke partycode om vervolgens foto’s te maken van de leukste en bijzonderste momenten. De foto’s kunnen worden weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn op onze LED schermen.



€ 139,- incl. btw
Sparkular vuurwerkfontein effect

sparkular vuurwerkfontein effect

Een 100% veilig, innovatief en spectaculair vuurwerkfontein effect zonder pyrotechnische materialen, hitte en rookontwikkeling. Deze twee Sparkular modules zijn niet te onderscheiden van een echte vuurwerkfontein en daarom een must voor bijzondere momenten op jou feest, opening of presentatie. De Sparkular modules zijn in te stellen tot een hoogte van 3m en kunnen een aaneengesloten of kortstondige vuurwerkfontein laten zien.

€ 199,- incl. btw
Multicolour lasershow

multicolour lasershow

Twee multicolour pure diode lasers met een vermogen van 3000mW toveren iedere ruimte om tot een ware ‘dancescene’. Deze professionele lasers worden bediend door de technicus en zullen zowel jou als de gasten positief verrassen met een geweldig kleurenpalet aan heldere laser animaties.

€ 249,- incl. btw
LED schermen

led schermen

Deze twee grote LED schermen zijn een must op elk feest om de DJ show nog persoonlijker te maken, waardoor jij en de gasten zich aangenaam verrast zullen voelen. De LED schermen kunnen ingezet worden voor vele doeleinden, zoals foto’s, films, presentaties of de SnappShot foto App.

€ 99,- incl. btw
Digitaal videogastenboek

digitaal videogastenboek

Het leukste digitale gastenboek, dat is onze unieke videozuil. Met een druk op de knop laten de gasten op een interactieve manier een spontane foto of video achter. Het videogastenboek is voorzien van professionele opname apparatuur en wordt standaard geleverd met verschillende leuke ‘Photobooth Props’. Alle gemaakte herinneringen ontvang je op een bijgeleverde design USB-stick.

€ 229,- incl. btw
Trouwfilm

trouwfilm

Hoe geweldig zou het zijn om samen de hoofdrol te spelen in jullie eigen film. Met videograaf Jan Thijs Vlaskamp van JTmedia wordt je een échte filmster en beleven jullie deze bijzondere dag voor een tweede keer, want de kans is namelijk groot dat je helaas niet alles meekrijgt wat er die dag gebeurd. De videograaf legt daarom op de achtergrond elk detail vast, zodat je later alles nogmaals kunt terug kijken.

€ 849,- incl. btw

Onze kernwaarden

 • Heldere alles-in-één prijzen
  voor Oost-Nederland (Twente/Overijssel)
 • Luxe en sfeervolle drive-in shows met een uniek karakter
 • Persoonlijk contact met de geselecteerde DJ
 • Drive-in shows worden begeleid
  door een technicus

 • Official dealer Amate Audio

  Powered by