Recensies

Bekijk ook de recensies op onze Facebook pagina en The Perfect Wedding met een score: 5,0 ★★★★★

Waardering: 10

” Op 8 september 2017 zijn wij getrouwd en ’s avonds hebben wij een fantastisch feest gehad, mede dankzij DJ Bart en Roy. Tijdens de voorbereidingen van onze dag kwamen wij Slaat Drive-in entertainment tegen en na een kort telefoongesprek met Roy hebben wij een afspraak ingepland. Roy kwam goed voorbereid bij ons thuis om onze wensen door te nemen. Het was een fijn gesprek en wij hadden een goed gevoel bij Roy. Nog diezelfde avond ontvingen wij de “checklist” voor onze bruiloft. In de verdere voorbereidingen verliep de communicatie (zowel per e-mail, telefoon als WhatsApp) erg goed. Roy communiceert helder. Bij aankomst op onze avondlocatie stonden Roy en Bart al klaar met de “live DJ show”. Op de avond hebben we nog een paar details besproken en daarna kon het feest beginnen. Wat was het FANTASTISCH! We hebben hele goede en leuke reacties gekregen van onze gasten en hebben zelf ook op en top genoten. Wij willen Roy en Bart allebei hartelijk bedanken voor hun goede zorgen en hun bijdrage voor ons fantastische feest. Slaat Drive-in entertainment is een absolute aanrader!”

Arjan & Linda Engbers

Waardering: 10

“Slaat entertainment is met zijn fotobooth onderscheidend van de rest op internet. De fotobooth ziet er erg mooi uit een echte “magneet” waar mensen op af komen. Daar komt bij dat de website erg goed in elkaar zit. Vanaf het eerste moment was Roy al enthousiast. Vrijwel gelijk nadat ik een email had gestuurd is er gereageerd door Roy. Dit enthousiasme heeft hij ook op op onze bruiloftsgasten weten over te brengen. De communicatie is goed verlopen, bij vragen kun je altijd bellen en Roy is altijd goed bereikbaar dit schept erg veel vertrouwen. Roy is de hele avond Stand-by gebleven, dit houdt in dat hij ook daadwerkelijk bij de fotobooth is gebleven iets wat andere bedrijven niet altijd doen. De filmpjes en foto`s zijn van erg goede kwaliteit, zelfs het geluid is goed (ondanks het geluid op de achtergrond van de dansvloer). Ik zou jullie zeker aanbevelen en wat mij betreft een eindcijfer 10!”

Robert & Sabine Broer

Waardering: 10

“Wij zijn 24 juni 2017 getrouwd en Slaat Drive-in entertainment heeft er voor gezorgd dat wij een super mooi avond feest hebben gehad. Via via een tip gekregen dat we moesten informeren bij Roy Slaat. We hebben via de mail contact opgenomen en kregen al snel een reactie terug. Hierna hebben we een afspraak gemaakt, gewoon lekker bij ons thuis op de bank onze wensen aangegeven. Roy was erg enthousiast en had veel leuke ideeën! Een paar dagen voor de bruiloft hebben we nog telefonisch contact gehad met Roy en Lars om alles even door te nemen, erg prettig. We hadden gekozen voor DJ Lars en dit is een top keuze geweest. De dansvloer is niet leeg geweest en er word nog steeds over ons feest gesproken. Op de dag zelf bouwde Roy alles netjes op en hadden we nergens omkijken naar. Roy had helaas de dag voor onze bruiloft problemen gehad met de photobooth en wou het er niet op gokken dat de Photobooth problemen zou geven op onze bruiloft. Voor de avond had hij een fotograaf geregeld en een photobooth hoek gemaakt zodat we als nog foto’s kregen van onze avond gasten. Super tof geregeld en wat zijn ze leuk geworden. Als je een super mooi gezellig feest wil hebben met goede muziek, licht en geluid moet je voor Slaat Drive-in in entertainment en je weet zeker dat alles goed geregeld is. We geven jullie dan ook een 10!”

Colin & Veranie Schutte

Waardering: 10

“Wij zijn vrijdag 4 aug. getrouwd. We hebben gekozen voor Slaat drive in, omdat Roy Slaat gelijk heel positief antwoord gaf op onze wensen en vragen. Het eerste gesprek was gelijk heel duidelijk voor ons, niks moet en alles mag, en is mogelijk bij hun. Wij hebben gekozen voor een drive in show met live DJ Bart echt een sfeer maker en super zanger. Tevens hebben wij gekozen voor 2 led schermen om een kleine foto impressie te laten zien van de gemaakte foto’s overdag. Omdat we overdag met een klein gezelschap waren vonden wij het wel leuk om het de 300 man die er avonds waren een paar foto’s te laten zien. Wij hadden over het algemeen een iets ouder gezelschap waar DJ Bart ook zeer goed op in speelde. Kortom als wij ooit weer een feest zouden moeten geven, willen wij zeker Roy Slaat weer bellen/appen wat hij voor ons kan betekenen. Als ik een cijfer zou moeten geven een dikke 10,5.”

Gerben & Marleen Engbers

Waardering: 8.5

“Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar muziek voor het feest. Via vrienden en kennissen hoorden wij veel positieve geluiden over Slaat Drive-in entertainment. We hebben toen besloten om in gesprek te gaan met Roy om te horen wat de mogelijkheden waren. Dit was een prettig gesprek! Roy is een enthousiast persoon en heeft veel leuke ideeën om de avond tot een succes te maken. Op de dag van onze bruiloft is alles op de plek gezet en hebben wij nergens last van gehad, fantastisch! Wij hebben gekozen voor DJ Bart omdat we de combinatie van DJ en zingen geweldig vonden. Hij heeft het super goed gedaan. Wat een feest was het! Ook van onze gasten kregen we veel complimenten. Mensen vonden het verrassend toen de DJ begon te zingen en ook nog eens een geweldige stem bleek te hebben. Er werd verschillende muziek gedraaid, passend bij het moment. Toen het even rustig was op de dansvloer hebben we een polonaise gedaan en toen was de dansvloer weer vol. Ik zou Slaat Drive-in entertainment zeker aanbevelen als je een knallend feest wil waar mensen niet over uitgepraat raken.”

Bud & Kayleigh Huis in ’t Veld

Waardering: 10

“In de voorbereidingen op onze bruiloft vonden we de keuze voor de muziek tijdens het avondfeest lastig. We wilden vooral dat het een mooi feestje zou worden met veel gezelligheid en een volle dansvloer. Maar bereik je dit met een goede liveband of juist met een DJ? We hebben meerdere bands en DJ’s gesproken en bekeken. Een van deze DJ’s was Roy Slaat. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons thuis, waarin hij duidelijk en uitgebreid zijn mogelijkheden heeft toegelicht, kwam hij voor ons met de perfecte oplossing: de zingende DJ Bart. Roy liet ons een aantal filmpjes zien en vertelde over de uitgebreide licht- en geluidsshow die hij voor ons kon verzorgen. We waren er vrij snel uit dat we Roy en DJ Bart bij onze bruiloft wilden hebben! De verdere voorbereidingen op het feest werden goed begeleidt door Roy: er was duidelijkheid over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Kort voor het feest heeft zowel Roy als DJ Bart ons nog even gebeld om de laatste dingen door te nemen. Door deze manier van voorbereiden hadden we er continu het volste vertrouwen in dat het allemaal goed zou komen met de muziek en dat is erg fijn in aanloop naar je bruiloft. Op de avond zelf werden alle verwachtingen overtroffen, we hebben een fantastisch feest gehad en optimaal genoten! DJ Bart wist er vanaf de eerste minuut een feest van te maken en wist precies wat hij moest draaien om dit feest gaande te houden. Dat hij tussendoor zelf zong was een leuke en verrassende toevoeging voor veel van onze gasten. De sfeerverhogers die we met Roy hadden afgesproken (confetti shooters, nevelmachine, lasershow en de LED schermen met foto’s) maakten het helemaal af! Na het feest hebben we niets dan enthousiaste reacties gekregen, waarbij de kwaliteit van de DJ en de lichtshow vaak werden benoemd. We hebben de samenwerking met Roy als erg prettig ervaren: hij is duidelijk en houdt zich aan de afspraken. Samen met DJ Bart heeft hij enorm bijgedragen aan het slagen van ons feest, we kunnen iedereen hen dan ook aanraden!”

Marten & Linsey ter Haar

Waardering: 10

“Roy kwam in een vroeg stadium bij ons, om onze wensen door te nemen. Middels een checklist zorgde hij ervoor dat er geen enkel punt werd overgeslagen. Na het gesprek werd er snel op onze mail gereageerd waarin wij vragen stelden. Roy heeft ons van eerlijk en goed advies voorzien. Mede op zijn advies hebben wij geen confettikanon genomen, de zaal diende hier volgens Roy niet voor. Wij hadden voor de luxe DJ show gekozen met een multicolor lasershow en zijn eigen gemaakte photobooth guestbook. Als DJ hadden wij reeds DJ Lars geboekt. Wij hadden van anderen gehoord dat hij er een echt feestje van kan maken. Wij hebben hier gehoor aan gegeven en hem voor onze bruiloft vastgelegd. Roy en Lars vullen elkaar perfect aan. Ook met beide mannen is het contact heel goed, zowel telefonisch, per mail en in gesprek. DJ Lars is 2 weken voor het feest bij ons thuis geweest om onze voorkeuren door te nemen. DJ Lars hebben wij de opdracht gegeven om er een feest van te maken en het publiek aan te voelen. En feest was het, we zijn nu een maand verder en we worden er nog meermaals aan herinnerd. Het was een feest voor ons om noooooit te vergeten, ook niet door onze gasten. Je hoopt dat je bruiloft één groot feest wordt en met dit duo werd het een feest! Heeft u een bruiloft en wilt u een feest om nooit te vergeten twijfel niet neem contact op met slaat.nl. Ons inziens kon het niet beter deze mannen verdienen een dikke 10!”

Niek & Henrike Rensen

Waardering: 10

“Wij zijn zeer tevreden over het contact. Direct vanaf het begin was Roy Slaat erg enthousiast en betrokken met ons en luisterde goed naar onze wensen. Roy kwam met oplossingen en is erg professioneel. Wij hebben een fantastisch mooie bruiloft gehad, DJ Erik kreeg iedereen aan het dansen. Wij geven Slaat Drive-in entertainment een 10 omdat Roy transparant werkt, professioneel is, met oplossingen komt en meedenkt. Wij bevelen daarom Slaat Drive-in entertainment zeker aan!”

Jeff & Kevser Evers

Waardering: 10

“Als je een top feest wil moet je zeker kiezen voor Slaat. Vanaf het eerste gesprek waren wij verkocht. Enthousiast en gedreven is hoe wij Roy zouden willen omschrijven. Een man met passie voor zijn vak. En dit geldt ook voor DJ Bart die ons feest nog mooier wist te maken met zijn te gekke stem. Een zingende DJ klonk op voorhand wel wat spannend, maar in de praktijk was het alleen maar sfeerverhogend! Bart heeft een te gekke stem en wisselt in een vlot tempo tussen de verschillende muziekstijlen. Jong en oud, iedereen was op de dansvloer te vinden tot in de late uurtjes! Wij kunnen Slaat Drive-in entertainment zeker aanraden!”

Bart & Monique Kodden

Waardering: 10

“Op 16 december zijn wij getrouwd bij Havezathe Het Everloo in Rossum. Wij waren al bekend met DJ Lars en Roy Slaat en wilden dan ook graag deze specifieke combinatie op onze bruiloft. En wat is dat goed bevallen. Het contact vooraf was al erg goed. Lars en Roy waren beiden erg enthousiast en we konden goed overleggen. Roy had alles al keurig klaarstaan toen wij als bruidspaar, voorafgaand aan het avondfeest, even de zaal inliepen. Hij dacht goed met ons mee en wist de juiste puntjes op de ‘i’ te zetten voor een perfecte opstelling van het licht en geluid voor die avond. DJ Lars maakte het feest compleet en wist de voetjes van de vloer te krijgen. Hij voelde goed aan wat de mensen leuk vonden en wist daar perfect op in te spelen. Wij krijgen nu nog te horen van gasten hoe geweldig ze de DJ vonden. Al met al zijn we super enthousiast en zouden we iedereen dit koppel aanbevelen!”

Leon & Jeanet Hengstman

Waardering: 10

“Op 9 december 2016 trouwden Tessa & Steven en heeft Slaat Drive-in entertainment voor het licht, geluid en de DJ geregeld. Namens Tessa & Steven heb ik als Weddingplanner contact gehad met Roy. Het contact is vanaf het begin uitstekend geweest, Roy is duidelijk en enthousiast. Hij zorgt ervoor dat alles precies verloopt zoals het bruidspaar wenst en denkt ook echt met het bruidspaar mee. Op de dag zelf heeft Roy ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar stond en dit zag er prachtig uit. De avond was één groot feest, zowel het bruidspaar als de gasten hebben zichtbaar genoten van het feest en de muziek. Ik zal Slaat Drive-in entertainment in de toekomst zeker aanraden bij bruidsparen. Het contact was uitstekend en Roy heeft er samen met DJ Bart één groot feest van gemaakt!”

Francien Drenth – Weddingplanner

Waardering: 10

“Op 9 december 2016 zijn wij getrouwd en heeft Slaat Drive-in entertainment voor een gigantisch mooi feest gezorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Roy is enthousiast en komt zijn beloftes na, het contact is altijd goed geweest. Hij geeft je de juiste adviezen en helpt meedenken over hoe de avond een groot feest wordt en dit is het absoluut geworden. Onze gasten waren ook enorm enthousiast en we hebben geweldige reacties ontvangen over het licht, geluid en DJ Bart!”

Steven & Tessa Green

Waardering: 10

“Op 10 september zijn we getrouwd en Slaat heeft voor ons het licht, geluid en de DJ geregeld. Alles was top voor elkaar! We zijn een Turks-Nederlands stel en dit moest ook terugkomen in de muziek op onze bruiloft. Het was voor ons lastig om een band of dj te vinden die beide kan. De muziek is een belangrijk onderdeel van het feest dus het is nogal wat om hierin de controle uit handen te geven. En toen was er Slaat met DJ Nadir. Bij de eerste ontmoeting hadden we gelijk een goed gevoel! Met een heerlijke mix van Turks, Nederlands, Arabisch, R&B, HipHop en de mooiere top 40 nrs voelden ze goed aan wat het publiek raakte. We hebben echt een topfeest gehad en naast ons waren ook onze gasten erg te spreken over de muziek! Slaat is eerlijk, enthousiast en biedt veel mogelijkheden voor een knalfeest. Hij heeft tevens alles met de locatie geregeld en we werden volledig ontzorgd. Ook op de avond zelf hadden we nergens omkijken naar, alles liep gesmeerd. Slaat en DJ Nadir, bedankt!”

Ilker & Melissa Esmer

Waardering: 10

“Afgelopen vrijdag, 9 september 2016, was het onze trouwdag. En een feest is niet compleet zonder muziek! Al vrij snel kwamen we bij Slaat uit, en van die keuze hebben we geen moment spijt gehad. Vanaf het eerste contact heeft Roy er alles aan gedaan om ons op ons gemak te laten voelen. Er komt natuurlijk veel op je af, maar hij heeft super meegedacht. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, maar ook als je iets niet ziet zitten is het erg makkelijk te bespreken. Ook tussentijds contact was geen probleem. Roy heeft zelf contact gezocht met de locatie om afspraken te maken, zodat wij ons daar ook geen zorgen over hoefden te maken. Samen met Erik heeft Roy het licht en geluid verzorgd op onze bruiloft. En wat hebben we een feest gehad! Ze voelden de sfeer goed aan en speelden hierop in, top muziekkeuze en goede sfeerverhogers. Vooral de photobooth viel in de smaak! Het was hilarisch! We hebben erg veel complimenten gehad over de muziek en alles eromheen, en dat snappen we volledig. Het feest heeft zo erg bij gedragen aan de magie van de dag, dat ik Slaat zo weer zou boeken! Ze hebben ons feest gemaakt! Wat mij betreft is een 10, of 5 sterren, niet eens genoeg! Roy en Erik, “bedankt” dekt de lading niet eens. Jullie waren echt top!”

Martin & Marloes van Arnhem

Waardering: 9

“Wij hebben onze avond bruiloft gevierd bij Restaurant het Seminar in Zenderen. Onze voorkeur ging uit naar een DJ maar wel met iets extra’s. Na een belletje kwam Roy bij ons thuis. De eerste indruk was erg goed, hij heeft duidelijk de zaakjes keurig voor elkaar en hij had een goed verhaal. We hadden nog wel een uitdaging. Ik en mijn (nu) vrouw