Recensies

Bekijk ook de recensies op onze Facebook pagina met een score: 5,0 ★★★★★

Waardering: 10

“Wij hebben het contact met Roy als zeer goed ervaren, hij vertelt zo gepassioneerd over zijn werk, en gaat ook tot het beste resultaat. Ook met de systemen waar hij en de DJ mee werken dat is van professioneel gebruik, zo kom je niets te kort op de bruiloft, en is het werkelijk een groot feest. Wij hadden DJ Erik deze avond en het was in één woord geweldig, alle plaatjes werden mooi aan elkaar gedraaid, en er zat een mooi line up in waarin telkens naar een hoogte punt werd gewerkt. Ik zou deze drive in show zeker aanbevelen, ze maken je bruiloftsfeest echt compleet. We hadden ze dan ook op een super locatie waar de lasers ook mooi door de bossen schenen.”

Jeroen & Sandra Gerrits

Waardering: 10

“Het was subliem, alles was geregeld tot in de puntjes! Het contact vooraf was perfect en ook goed meegedacht. DJ Erik en de Drive-in show waren top! Ik zou jullie zeker aanbevelen want in Drenthe zit je zeker elk weekend vol! Bedankt voor het perfect maken van ons feest.”

Erwin & Bettina Booij

Waardering: 10

“Ons feest is onvergetelijk geworden door deze DJ! Echt geweldig en een perfecte mix van zingen en diverse muzieksoorten, zo zat er voor iedereen iets bij. Kortom, als je een DJ zoekt kies voor slaat drive in. Dan weet je zeker dat het een geslaagd feest word! Ontzettend bedankt en als de slijtage in Bart z’n knieën over is mogen jullie op onze bruiloft draaien!”

Bart Webbink & Manon Moleman

Waardering: 10

“Op 8 september 2017 zijn wij getrouwd en ’s avonds hebben wij een fantastisch feest gehad, mede dankzij DJ Bart en Roy. Tijdens de voorbereidingen van onze dag kwamen wij Slaat Drive-in entertainment tegen en na een kort telefoongesprek met Roy hebben wij een afspraak ingepland. Roy kwam goed voorbereid bij ons thuis om onze wensen door te nemen. Het was een fijn gesprek en wij hadden een goed gevoel bij Roy. Nog diezelfde avond ontvingen wij de “checklist” voor onze bruiloft. In de verdere voorbereidingen verliep de communicatie (zowel per e-mail, telefoon als WhatsApp) erg goed. Roy communiceert helder. Bij aankomst op onze avondlocatie stonden Roy en Bart al klaar met de “live DJ show”. Op de avond hebben we nog een paar details besproken en daarna kon het feest beginnen. Wat was het FANTASTISCH! We hebben hele goede en leuke reacties gekregen van onze gasten en hebben zelf ook op en top genoten. Wij willen Roy en Bart allebei hartelijk bedanken voor hun goede zorgen en hun bijdrage voor ons fantastische feest. Slaat Drive-in entertainment is een absolute aanrader!”

Arjan & Linda Engbers

Waardering: 10

“Slaat entertainment is met zijn fotobooth onderscheidend van de rest op internet. De fotobooth ziet er erg mooi uit een echte “magneet” waar mensen op af komen. Daar komt bij dat de website erg goed in elkaar zit. Vanaf het eerste moment was Roy al enthousiast. Vrijwel gelijk nadat ik een email had gestuurd is er gereageerd door Roy. Dit enthousiasme heeft hij ook op op onze bruiloftsgasten weten over te brengen. De communicatie is goed verlopen, bij vragen kun je altijd bellen en Roy is altijd goed bereikbaar dit schept erg veel vertrouwen. Roy is de hele avond Stand-by gebleven, dit houdt in dat hij ook daadwerkelijk bij de fotobooth is gebleven iets wat andere bedrijven niet altijd doen. De filmpjes en foto`s zijn van erg goede kwaliteit, zelfs het geluid is goed (ondanks het geluid op de achtergrond van de dansvloer). Ik zou jullie zeker aanbevelen en wat mij betreft een eindcijfer 10!”

Robert & Sabine Broer

Waardering: 10

“Wij zijn 24 juni 2017 getrouwd en Slaat Drive-in entertainment heeft er voor gezorgd dat wij een super mooi avond feest hebben gehad. Via via een tip gekregen dat we moesten informeren bij Roy Slaat. We hebben via de mail contact opgenomen en kregen al snel een reactie terug. Hierna hebben we een afspraak gemaakt, gewoon lekker bij ons thuis op de bank onze wensen aangegeven. Roy was erg enthousiast en had veel leuke ideeën! Een paar dagen voor de bruiloft hebben we nog telefonisch contact gehad met Roy en Lars om alles even door te nemen, erg prettig. We hadden gekozen voor DJ Lars en dit is een top keuze geweest. De dansvloer is niet leeg geweest en er word nog steeds over ons feest gesproken. Op de dag zelf bouwde Roy alles netjes op en hadden we nergens omkijken naar. Roy had helaas de dag voor onze bruiloft problemen gehad met de photobooth en wou het er niet op gokken dat de Photobooth problemen zou geven op onze bruiloft. Voor de avond had hij een fotograaf geregeld en een photobooth hoek gemaakt zodat we als nog foto’s kregen van onze avond gasten. Super tof geregeld en wat zijn ze leuk geworden. Als je een super mooi gezellig feest wil hebben met goede muziek, licht en geluid moet je voor Slaat Drive-in in entertainment en je weet zeker dat alles goed geregeld is. We geven jullie dan ook een 10!”

Colin & Veranie Schutte

Waardering: 10

“Wij zijn vrijdag 4 aug. getrouwd. We hebben gekozen voor Slaat drive in, omdat Roy Slaat gelijk heel positief antwoord gaf op onze wensen en vragen. Het eerste gesprek was gelijk heel duidelijk voor ons, niks moet en alles mag, en is mogelijk bij hun. Wij hebben gekozen voor een drive in show met live DJ Bart echt een sfeer maker en super zanger. Tevens hebben wij gekozen voor 2 led schermen om een kleine foto impressie te laten zien van de gemaakte foto’s overdag. Omdat we overdag met een klein gezelschap waren vonden wij het wel leuk om het de 300 man die er avonds waren een paar foto’s te laten zien. Wij hadden over het algemeen een iets ouder gezelschap waar DJ Bart ook zeer goed op in speelde. Kortom als wij ooit weer een feest zouden moeten geven, willen wij zeker Roy Slaat weer bellen/appen wat hij voor ons kan betekenen. Als ik een cijfer zou moeten geven een dikke 10,5.”

Gerben & Marleen Engbers

Waardering: 8.5

“Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar muziek voor het feest. Via vrienden en kennissen hoorden wij veel positieve geluiden over Slaat Drive-in entertainment. We hebben toen besloten om in gesprek te gaan met Roy om te horen wat de mogelijkheden waren. Dit was een prettig gesprek! Roy is een enthousiast persoon en heeft veel leuke ideeën om de avond tot een succes te maken. Op de dag van onze bruiloft is alles op de plek gezet en hebben wij nergens last van gehad, fantastisch! Wij hebben gekozen voor DJ Bart omdat we de combinatie van DJ en zingen geweldig vonden. Hij heeft het super goed gedaan. Wat een feest was het! Ook van onze gasten kregen we veel complimenten. Mensen vonden het verrassend toen de DJ begon te zingen en ook nog eens een geweldige stem bleek te hebben. Er werd verschillende muziek gedraaid, passend bij het moment. Toen het even rustig was op de dansvloer hebben we een polonaise gedaan en toen was de dansvloer weer vol. Ik zou Slaat Drive-in entertainment zeker aanbevelen als je een knallend feest wil waar mensen niet over uitgepraat raken.”

Bud & Kayleigh Huis in ’t Veld

Waardering: 10

“In de voorbereidingen op onze bruiloft vonden we de keuze voor de muziek tijdens het avondfeest lastig. We wilden vooral dat het een mooi feestje zou worden met veel gezelligheid en een volle dansvloer. Maar bereik je dit met een goede liveband of juist met een DJ? We hebben meerdere bands en DJ’s gesproken en bekeken. Een van deze DJ’s was Roy Slaat. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons thuis, waarin hij duidelijk en uitgebreid zijn mogelijkheden heeft toegelicht, kwam hij voor ons met de perfecte oplossing: de zingende DJ Bart. Roy liet ons een aantal filmpjes zien en vertelde over de uitgebreide licht- en geluidsshow die hij voor ons kon verzorgen. We waren er vrij snel uit dat we Roy en DJ Bart bij onze bruiloft wilden hebben! De verdere voorbereidingen op het feest werden goed begeleidt door Roy: er was duidelijkheid over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Kort voor het feest heeft zowel Roy als DJ Bart ons nog even gebeld om de laatste dingen door te nemen. Door deze manier van voorbereiden hadden we er continu het volste vertrouwen in dat het allemaal goed zou komen met de muziek en dat is erg fijn in aanloop naar je bruiloft. Op de avond zelf werden alle verwachtingen overtroffen, we hebben een fantastisch feest gehad en optimaal genoten! DJ Bart wist er vanaf de eerste minuut een feest van te maken en wist precies wat hij moest draaien om dit feest gaande te houden. Dat hij tussendoor zelf zong was een leuke en verrassende toevoeging voor veel van onze gasten. De sfeerverhogers die we met Roy hadden afgesproken (confetti shooters, nevelmachine, lasershow en de LED schermen met foto’s) maakten het helemaal af! Na het feest hebben we niets dan enthousiaste reacties gekregen, waarbij de kwaliteit van de DJ en de lichtshow vaak werden benoemd. We hebben de samenwerking met Roy als erg prettig ervaren: hij is duidelijk en houdt zich aan de afspraken. Samen met DJ Bart heeft hij enorm bijgedragen aan het slagen van ons feest, we kunnen iedereen hen dan ook aanraden!”

Marten & Linsey ter Haar

Waardering: 10

“Roy kwam in een vroeg stadium bij ons, om onze wensen door te nemen. Middels een checklist zorgde hij ervoor dat er geen enkel punt werd overgeslagen. Na het gesprek werd er snel op onze mail gereageerd waarin wij vragen stelden. Roy heeft ons van eerlijk en goed advies voorzien. Mede op zijn advies hebben wij geen confettikanon genomen, de zaal diende hier volgens Roy niet voor. Wij hadden voor de luxe DJ show gekozen met een multicolor lasershow en zijn eigen gemaakte photobooth guestbook. Als DJ hadden wij reeds DJ Lars geboekt. Wij hadden van anderen gehoord dat hij er een echt feestje van kan maken. Wij hebben hier gehoor aan gegeven en hem voor onze bruiloft vastgelegd. Roy en Lars vullen elkaar perfect aan. Ook met beide mannen is het contact heel goed, zowel telefonisch, per mail en in gesprek. DJ Lars is 2 weken voor het feest bij ons thuis geweest om onze voorkeuren door te nemen. DJ Lars hebben wij de opdracht gegeven om er een feest van te maken en het publiek aan te voelen. En feest was het, we zijn nu een maand verder en we worden er nog meermaals aan herinnerd. Het was een feest voor ons om noooooit te vergeten, ook niet door onze gasten. Je hoopt dat je bruiloft één groot feest wordt en met dit duo werd het een feest! Heeft u een bruiloft en wilt u een feest om nooit te vergeten twijfel niet neem contact op met slaat.nl. Ons inziens kon het niet beter deze mannen verdienen een dikke 10!”

Niek & Henrike Rensen

Waardering: 10

“Wij zijn zeer tevreden over het contact. Direct vanaf het begin was Roy Slaat erg enthousiast en betrokken met ons en luisterde goed naar onze wensen. Roy kwam met oplossingen en is erg professioneel. Wij hebben een fantastisch mooie bruiloft gehad, DJ Erik kreeg iedereen aan het dansen. Wij geven Slaat Drive-in entertainment een 10 omdat Roy transparant werkt, professioneel is, met oplossingen komt en meedenkt. Wij bevelen daarom Slaat Drive-in entertainment zeker aan!”

Jeff & Kevser Evers

Waardering: 10

“Als je een top feest wil moet je zeker kiezen voor Slaat. Vanaf het eerste gesprek waren wij verkocht. Enthousiast en gedreven is hoe wij Roy zouden willen omschrijven. Een man met passie voor zijn vak. En dit geldt ook voor DJ Bart die ons feest nog mooier wist te maken met zijn te gekke stem. Een zingende DJ klonk op voorhand wel wat spannend, maar in de praktijk was het alleen maar sfeerverhogend! Bart heeft een te gekke stem en wisselt in een vlot tempo tussen de verschillende muziekstijlen. Jong en oud, iedereen was op de dansvloer te vinden tot in de late uurtjes! Wij kunnen Slaat Drive-in entertainment zeker aanraden!”

Bart & Monique Kodden

Waardering: 10

“Op 16 december zijn wij getrouwd bij Havezathe Het Everloo in Rossum. Wij waren al bekend met DJ Lars en Roy Slaat en wilden dan ook graag deze specifieke combinatie op onze bruiloft. En wat is dat goed bevallen. Het contact vooraf was al erg goed. Lars en Roy waren beiden erg enthousiast en we konden goed overleggen. Roy had alles al keurig klaarstaan toen wij als bruidspaar, voorafgaand aan het avondfeest, even de zaal inliepen. Hij dacht goed met ons mee en wist de juiste puntjes op de ‘i’ te zetten voor een perfecte opstelling van het licht en geluid voor die avond. DJ Lars maakte het feest compleet en wist de voetjes van de vloer te krijgen. Hij voelde goed aan wat de mensen leuk vonden en wist daar perfect op in te spelen. Wij krijgen nu nog te horen van gasten hoe geweldig ze de DJ vonden. Al met al zijn we super enthousiast en zouden we iedereen dit koppel aanbevelen!”

Leon & Jeanet Hengstman

Waardering: 10

“Op 9 december 2016 trouwden Tessa & Steven en heeft Slaat Drive-in entertainment voor het licht, geluid en de DJ geregeld. Namens Tessa & Steven heb ik als Weddingplanner contact gehad met Roy. Het contact is vanaf het begin uitstekend geweest, Roy is duidelijk en enthousiast. Hij zorgt ervoor dat alles precies verloopt zoals het bruidspaar wenst en denkt ook echt met het bruidspaar mee. Op de dag zelf heeft Roy ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar stond en dit zag er prachtig uit. De avond was één groot feest, zowel het bruidspaar als de gasten hebben zichtbaar genoten van het feest en de muziek. Ik zal Slaat Drive-in entertainment in de toekomst zeker aanraden bij bruidsparen. Het contact was uitstekend en Roy heeft er samen met DJ Bart één groot feest van gemaakt!”

Francien Drenth – Weddingplanner

Waardering: 10

“Op 9 december 2016 zijn wij getrouwd en heeft Slaat Drive-in entertainment voor een gigantisch mooi feest gezorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Roy is enthousiast en komt zijn beloftes na, het contact is altijd goed geweest. Hij geeft je de juiste adviezen en helpt meedenken over hoe de avond een groot feest wordt en dit is het absoluut geworden. Onze gasten waren ook enorm enthousiast en we hebben geweldige reacties ontvangen over het licht, geluid en DJ Bart!”

Steven & Tessa Green

Waardering: 10

“Op 10 september zijn we getrouwd en Slaat heeft voor ons het licht, geluid en de DJ geregeld. Alles was top voor elkaar! We zijn een Turks-Nederlands stel en dit moest ook terugkomen in de muziek op onze bruiloft. Het was voor ons lastig om een band of dj te vinden die beide kan. De muziek is een belangrijk onderdeel van het feest dus het is nogal wat om hierin de controle uit handen te geven. En toen was er Slaat met DJ Nadir. Bij de eerste ontmoeting hadden we gelijk een goed gevoel! Met een heerlijke mix van Turks, Nederlands, Arabisch, R&B, HipHop en de mooiere top 40 nrs voelden ze goed aan wat het publiek raakte. We hebben echt een topfeest gehad en naast ons waren ook onze gasten erg te spreken over de muziek! Slaat is eerlijk, enthousiast en biedt veel mogelijkheden voor een knalfeest. Hij heeft tevens alles met de locatie geregeld en we werden volledig ontzorgd. Ook op de avond zelf hadden we nergens omkijken naar, alles liep gesmeerd. Slaat en DJ Nadir, bedankt!”

Ilker & Melissa Esmer

Waardering: 10

“Afgelopen vrijdag, 9 september 2016, was het onze trouwdag. En een feest is niet compleet zonder muziek! Al vrij snel kwamen we bij Slaat uit, en van die keuze hebben we geen moment spijt gehad. Vanaf het eerste contact heeft Roy er alles aan gedaan om ons op ons gemak te laten voelen. Er komt natuurlijk veel op je af, maar hij heeft super meegedacht. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, maar ook als je iets niet ziet zitten is het erg makkelijk te bespreken. Ook tussentijds contact was geen probleem. Roy heeft zelf contact gezocht met de locatie om afspraken te maken, zodat wij ons daar ook geen zorgen over hoefden te maken. Samen met Erik heeft Roy het licht en geluid verzorgd op onze bruiloft. En wat hebben we een feest gehad! Ze voelden de sfeer goed aan en speelden hierop in, top muziekkeuze en goede sfeerverhogers. Vooral de photobooth viel in de smaak! Het was hilarisch! We hebben erg veel complimenten gehad over de muziek en alles eromheen, en dat snappen we volledig. Het feest heeft zo erg bij gedragen aan de magie van de dag, dat ik Slaat zo weer zou boeken! Ze hebben ons feest gemaakt! Wat mij betreft is een 10, of 5 sterren, niet eens genoeg! Roy en Erik, “bedankt” dekt de lading niet eens. Jullie waren echt top!”

Martin & Marloes van Arnhem

Waardering: 9

“Wij hebben onze avond bruiloft gevierd bij Restaurant het Seminar in Zenderen. Onze voorkeur ging uit naar een DJ maar wel met iets extra’s. Na een belletje kwam Roy bij ons thuis. De eerste indruk was erg goed, hij heeft duidelijk de zaakjes keurig voor elkaar en hij had een goed verhaal. We hadden nog wel een uitdaging. Ik en mijn (nu) vrouw kunnen allebei niet dansen, dus een klassieke openingsdans zat er niet in. Hier had Roy ook wel een oplossing voor, een kickoff. We hadden er vanaf het begin een erg goed gevoel over, zo goed dat we het eigenlijk ook niet meer nodig vonden om ergens ‘proef’ te luisteren. Er is goed naar onze wensen geluisterd en het contact naar de bruiloft toe is uitermate prettig verlopen. Toen kwam de grote dag, ruim op tijd stond alles klaar. Het zag er netjes en professioneel uit. Bij binnenkomst van de gasten wat rustige muziek en toen moest het feest geopend worden. Ik en mijn vrouw in het midden van de dansvloer tussen al onze gasten. Toen een spectaculaire kickoff met lasers, confetti, alles er op en er aan. De verdere avond verliep super, DJ Bart zingt een gepaste hoeveelheid nummers zelf onwijs goed. Er wordt goed naar het publiek geluisterd, de sfeer was perfect. We hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over het avondfeest, de muziek en de sfeer. Wij zullen Slaat! zeker aanraden aan onze vrienden en bekenden.”

Niek & Moniek Bruggeman

Waardering: 9

“Via onze bruiloftslocatie (Het Seminar) kwamen we bij Roy Slaat terecht. Nadat hij bij ons thuis op bezoek was geweest, is ons een ding duidelijk geworden. Wanneer Roy een DJ show organiseert is alles op en top voor elkaar en hoef je je nergens zorgen over te maken. We hadden een erg plezierig gesprek, waarbij we onze muziekvoorkeuren hebben doorgenomen. Tijdens het avondfeest verzorgde DJ Maurice deze muziek en speelde goed in op de mensen op de dansvloer!”

Dinant & Vera Krijgsman

Waardering: 9.5

“Vrijdag 8 juli zijn we getrouwd en hebben samen met Roy Slaat een super mooi feestje gebouwd! We hebben eerst een persoonlijk gesprek gehad met Roy over alle mogelijkheden en onze wensen. Vervolgens mochten we bij een bruidspaar een DJ show bekijken. Roy zorgt er voor dat alles in de puntjes geregeld is, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken. DJ Lars was super! Hij weet er een mooi feest van te maken, in combinatie met de lasers en confetti shooters. Er waren ook veel positieve reacties van onze gasten. Voor iedereen die gegarandeerd een mooi feest wil, moet je zeker bij Slaat zijn!”

Henri & Joyce ten Napel

Waardering: 10

“10 juni was het voor Sharon en mij onze dag om te gaan trouwen. Hiervoor heb ik Roy gevraagd om het licht en geluid te verzorgen. Na een duidelijk en prettig voorafgaand gesprek zijn alle wensen en ideeën besproken om de avond in te vullen zoals als wij dat voor ons zagen. Samen met DJ Bart zijn ze hier in de uitvoering 200% in geslaagd, want het was eigenlijk nog beter (lees: méér feest) dan van te voren gehoopt. Aangezien ik zelf graag de touwtjes in handen heb, was het fijn dat Roy direct het gevoel geeft dat hij op dat vlak alles voor je uit handen neemt en ook echt zorgt dat het goed komt. Hij zorgt dat niemand (geluids-)hinder ondervindt van op/afbouw, heeft z’n spullen meer dan netjes voor elkaar en is vriendelijk en professioneel naar iedereen. Daarnaast hadden wij een extra zang-act. Hiervoor heeft Roy zelfs gezorgd dat de extra apparatuur van te voren aangesloten en getest was zodat alles vlekkeloos in elkaar overliep. Ook hebben we van heel veel van onze gasten complimenten gehad over DJ Bart. Hij draait vlot, goeie platen keus en voelt echt goed aan waar de zaal om vraagt op dat moment. Zowel feest, dance en zelfs wat hardere platen, top! Alles bij elkaar super tevreden over de DJ, het licht-geluid, het interactieve videogastenboek en natuurlijk de nodige special effects. Bij het volgende feest is Slaat Drive-in entertainment er weer bij!”

Maarten & Sharon Nijland

Waardering: 10

“Voor mijn 50 jarige feest heb ik gekozen voor Slaat Drive entertainment. In ons contact vooraf begrepen ze precies wat ik bedoelde. De avond werd perfect ingevuld met een lichtschow, muziek en live zang van DJ Bart. Wil je een geslaagd feest, dan zou ik ze zeker uitnodigen. Voor de gasten en mijzelf was het een zeer geslaagde avond en een dikke 10 waard!”

Stefan & Monique Mossel

Waardering: 10

“Het contact van te voren was goed en we hadden een erg gezellig gesprek. Het contact via de mail was perfect en vlot. Jullie voelden goed aan in welke stijl wij ons feest wouden hebben en daarbij hadden jullie de perfecte DJ! De DJ show was in 1 woord geweldig, het geluid was perfect en de lichtshow paste daar precies bij en met de combinatie van confetti shooters, 1 groot KNALfeest! Wij zijn verkocht en bevelen jullie bij iedereen aan.”

John & Ilse Zandbergen

Waardering: 10

“Als je gegarandeerde kwaliteit wilt kies je voor Slaat. Zowel het geluid, licht en kwaliteit van de DJs zijn top! Wij hebben Slaat geboekt voor onze bruiloft en hadden het niet beter kunnen wensen. Prijstechnisch even duur of zelfs goedkoper dan zijn concullega’s, maar alles 10x beter voor elkaar én persoonlijk contact waar je u tegen zegt. Stop met zoeken en contacteer Slaat voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!”

Huub & Inge Meilink

Waardering: 10

“Wij hebben onze bruiloft gevierd bij de Kruidentuin in Mariënheem. We kennen DJ Erik van het uitgaan en dat is altijd 1 groot feest. Om deze reden hebben wij met jullie contact opgenomen. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen. De interactie met de gasten was super. Het contact van te voren ging vlekkeloos. Alles was top verzorgd!”

Frank & Anne Sprakel

Waardering: 10

“Wij waren op zoek naar een goede professionele DJ voor onze bruiloft. Een DJ die een perfecte sfeer neer kon zetten en iedereen op de dansvloer zou kunnen krijgen. Via internet kwamen we terecht op de website van Slaat Drive-in entertainment. Een professioneel opgezette website, waar we gelijk al enthousiast van werden! Aangezien we best laat waren met het regelen van een DJ, hadden we weinig hoop dat dit nog zou lukken. We hebben toch contact gezocht en kregen gelijk al een positieve reactie terug. Daarna zijn we in gesprek gegaan met Roy. Wat een passie heeft hij voor zijn vak en wat een professionaliteit straalt hij uit. Het gesprek bij ons thuis was erg gezellig en we waren enorm onder de indruk. Daarom hebben we ook gelijk de keuze gemaakt om hen op onze bruiloft te laten draaien. We hebben gekozen voor de Luxe set en DJ Erik zou op onze bruiloft komen draaien. In de aanloop naar onze bruiloft wilde ik (de bruid) graag een ‘verrassingsmix’ laten maken voor de bruidegom. Samen met wat vriendinnen zou ik een verrassingsdans doen voor hem. Bij de vraag of zij voor ons de mix konden regelen, werd gelijk enthousiast gereageerd en ideeën aangedragen. De vele mailtjes die over en weer zijn gegaan, zijn snel en correct beantwoord. Dat was erg prettig. Op vrijdag 18 september zijn we getrouwd en ’s avonds heeft DJ Erik er een knalfeest van gemaakt! Uiteindelijk heeft hij onze verwachting meer dan waargemaakt, iedereen stond op de dansvloer en de sfeer was geweldig. We hadden twee keer een confetti shoot en dat gaf nog eens een extra boost. Behalve wij, waren er veel mensen erg enthousiast over ons avondfeest! Ze vonden vooral de DJ erg goed. We zouden Slaat Drive-in entertainment dan ook zeker aanraden bij anderen. Zij weten hoe ze een knalfeest moeten maken!”

Robert & Joanne Hullen

Waardering: 9

“Slaat Drive-in entertainment heeft onze bruiloft tot een super feest gemaakt. Alles was goed geregeld. Vooraf konden we goede afspraken maken en aangeven wat wij belangrijk vonden. De DJ deed het super goed en professioneel! De muziek was precies zoals wij het wilden. De hele avond stond de dansvloer vol en de sfeer was top. Ook het licht en het geluid was helemaal goed. Voor een goed feestje moet je Slaat zeker gaan boeken!”

Gijs & Lisa Tiebot

Waardering: 10

“Wij hebben onze bruiloft gevierd op 5 september jl. Onze locatie was Outdoors in Holten, een bijzonder mooie locatie voor zowel binnen als buiten. We hadden deze avond DJ Maurice met de Luxe DJ show. Met Maurice hadden we al een paar keer goed contact gehad over de muziek voor deze avond. Toen wij ’s avonds arriveerden was Roy al erg druk geweest met het opbouwen van zijn DJ tafel, licht en geluid. Roy heeft ons erg professioneel bijgepraat over zijn verlichting en geluidsapparatuur. Wij hebben een weergaloze avond gehad die door deze beide kanjers in goede banen zijn begeleid! Een échte aanrader voor een ieder die van muziek en show houdt. Wij geven daarom het cijfer 10 met een griffel. Speciale dank voor deze jongens!”

Eelco & Laura Hegeman

Waardering: 9

“Het contact met de DJ Erik was prima, wij konden hem telefonisch goed bereiken en via de WhatsApp. DJ Erik werkte ook mee aan de muziekquiz en dat vonden wij en de gasten erg leuk! We hoorden een aantal liedjes die we hadden aangegeven, er was ruimte voor verzoeknummers en DJ Erik speelde goed in op de sfeer. Hij was aanwezig, maar niet te aanwezig zoals wij dat graag wilden. De DJ show was erg leuk met een mooie DJ booth, licht en geluid (duidelijk en helder). Het opbouwen tijdens het diner verliep prima, wij merkten daar niets van en ik denk dat de gasten er ook geen last van hebben gehad. Wij zouden jullie zeker aanbevelen!”

Peter & Priscilla Roeterdink

Waardering: 10

“Het contact vooraf verliep vlekkeloos. De avond is precies zo gelopen zoals we hadden besproken. De DJ draaide de muziek wat we graag wilden horen! De optie met de confetti en TV schermen was echt een meerwaarde. Fijn dat we naast de videoclips ook onze gemaakte foto’s van overdag konden laten zien. We hebben alleen maar complimenten gehad over deze avond. We vonden het jammer dat het was afgelopen. Super bedankt!”

Marinko & Irma Baan

Waardering: 9

“Onlangs hebben wij van Huiskes-Kokkeler Autolease een zakelijk event georganiseerd bij FC Twente in De Grolsch Veste. Samen met 50 zakelijke relaties hebben wij een thuiswedstrijd bekenen. De gasten werden voor en tijdens de wedstrijd ontvangen in onze eigen lounch. Slaat Drive-in entertainment heeft hierbij gezorgd voor het licht en de muziek. Gezien het een zakelijk event was, was het onze wens het rustig te laten verlopen. Geen disco, maar een prettige informele sfeer. Dit hebben beide heren goed begrepen met de juiste opstelling van het materiaal en de muziekkeuze! Ik beveel hen dan ook graag aan, voor een goed en verzorgd zakelijk evenement. Chapeau heren, tot de volgende boeking!”

Robert-Jan Tijhof – Huiskes-Kokkeler Autogroep

Onze kernwaarden

 • Heldere alles-in-één prijzen
  voor Oost-Nederland (Twente/Overijssel)
 • Luxe en sfeervolle drive-in shows met een uniek karakter
 • Persoonlijk contact met de geselecteerde DJ
 • Drive-in shows worden begeleid
  door een technicus

 • Official dealer Amate Audio

  Powered by