Bruiloft DJ

Bekijk de recensies op onze Recensie pagina en Facebook pagina met een score: 5,0 ★★★★★

Professionele bruiloft DJ’s

bruiloft dj drive-in show

Als aanstaand bruidspaar komen er vele keuzes op jullie pad om de dag van jullie leven succesvol te laten verlopen. De muziek op de bruiloft en de wijze waarop deze wordt gepresenteerd is daar een belangrijk onderdeel van. Onze prachtige drive-in shows hebben een uniek karakter in entertainment en ons team van professionele bruiloft DJ’s is presentabel, casual chic gekleed en ervaren op het gebied van bruiloftsfeesten. Als muzikale gastheren zullen zij ervoor zorgen dat zowel jullie als de gasten op de dansvloer komen en natuurlijk blijven!

Sfeerverhogers

Een knallend confetti moment, professionele lasershow, dynamische beleving van stralen en kleuren door middel van een fijne nevel of LED-schermen voor jullie trouwfoto’s? Verbazing en extra ambiance op jullie bruiloft creëer je met onze unieke sfeerverhogers! Een nieuwe toevoeging aan onze sfeerverhogers is onze Photobooth en de Sparkulars vuurwerkfontein simulatoren.

Onbezorgd genieten

Om onbezorgd te kunnen genieten op jullie bruiloft, zijn al onze drive-in shows standaard voorzien van een technicus, die ter voorbereiding persoonlijk contact op zal nemen met de feestlocatie en tijdens het feest op de achtergrond zorg draagt voor een sfeervol en technisch vlekkeloos verloop van jullie bruiloft!

Kennismakingsgesprek

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of we komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin onze mogelijkheden, praktijk ervaringen, handige tips en jullie wensen als bruidspaar worden doorgenomen en waar nodig gecombineerd. Met deze persoonlijke benadering en duidelijke werkwijze, zal onze bijdrage voor jullie bruiloft tot in het detail verzorgd zijn!
 • ROKSPROCKET_MOSAIC_ORDERING_DEFAULT
 • ROKSPROCKET_MOSAIC_ORDERING_TITLE
 • ROKSPROCKET_MOSAIC_ORDERING_DATE
 • ROKSPROCKET_MOSAIC_ORDERING_RANDOM

Onze kernwaarden

 • Heldere alles-in-één prijzen
  voor Oost-Nederland (Twente/Overijssel)
 • Luxe en sfeervolle drive-in shows met een uniek karakter
 • Persoonlijk contact met de geselecteerde DJ
 • Drive-in shows worden begeleid
  door een technicus

 • Official dealer Amate Audio

  Powered by